Rendőrségi

2010.12.29. 14:47

Lúzer rabló: dulakodás közben súlyosan megsérült

Az áldozatával való dulakodás közben súlyos sérülést szenvedett az a férfi, aki társával egy külföldi nőt rabolt ki Zalaegerszegen.

MTI

Az MTI információi szerint a hazafelé tartó, alacsony, vékony testalkatú nőre kedd este a Berzsenyi úti lakása előtt támadt rá két ismeretlen férfi. Az egyikük kitépte a nő kezéből a táskáját és elfutott, míg a másik a nővel való dulakodás közben leesett a lépcsőről, ezért sérülése miatt nem tudott elmenekülni. A helyszínre érkező rendőrök hívták a mentőt.
   
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjének tájékoztatása szerint a férfi súlyos, míg áldozata könnyű sérülést szenvedett.
   
Salamon Róbert elmondta: a rendőrök nem sokkal éjfél után egy nagykanizsai lakásban elfogták majd őrizetbe vették a másik gyanúsítottat is, és felbujtóként egy nőt is kihallgattak. Az ellopott táskában egyébként 450 ezer forint készpénz, két mobiltelefon egy útlevél és egy lakáskulcs volt.  
   
Az ügyben rablás megalapozott gyanúja miatt nyomoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!