Rendőrségi

2010.12.29. 14:13

Milliós szilsárkányi rablás: a sofőr őrizetben, társát keresik

Riasztópisztollyal rabolta ki egy álarcos férfi a szilsárkányi takarékszövetkezetet december 15-én. A rendőrség a gyanúsított toronyi sofőrjét őrizetbe vette, a nagykanizsai rablót most körözik. Felhívás.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveres rablás megalapozott gyanúja miatt elfogatóparanccsal körözi: Orsós József 35 éves nagykanizsai lakost.

A szökésben lévő férfi december 15-én kora délután álarcban, gázriasztó fegyverrel rabolta ki Szilsárkányban a Rábaközi Takarékszövetkezetet. A pénzintézet ügyfélterébe lépve kétszer lőtt, s miközben az  alkalmazott hölgytől  a pénzt követelte, a pultnál további két lövést adott le. A rabló több mint kétmillió forinttal távozott, bűntársa az épület előtt járó motorral az autóban várta. Az elkövetők Seat Cordoba gépkocsijukkal Szombathely irányába elmenekültek. A rendőrség a gépkocsit vezető nőt, H. Claudia 26 éves toronyi lakost őrizetbe vette, aki a vallomástételt megtagadta.

A rendőrség kéri, aki Orsós József hollétéről, tartózkodási helyéről tud, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon (Győr, Szent Imre u. 2-4.) tel.: (96) 520-012 vagy a legközelebbi rendőri szervnél tegyen bejelentést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!