Rendőrségi

2011.01.21. 12:14

Darabokra vágva találta meg ellopott kocsiját

Fémhulladékként készültek leadni egy lopott autót Debrecenben, amikor a tulaj romjaiban is felismerte az elorzott járművét. Autós sztori, happy end nélkül.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Darabokba vágott autójára ismert rá egy férfi egy debreceni színesfém-felvásároló telepen a napokban. A Wartburgot két nappal előbb lopták el tőle ismeretlen tettesek Bánk külterületéről. Az esetről bejelentést tett a rendőrségen.

A tulajdonos véletlenül járt a felvásárló telepen, amikor egy utánfutós rakomány között felismerni vélte autóját, még akkor is, ha az már darabokra volt vágva. Rögtön értesítette a rendőrséget.

A debreceni rendőrök előállították a szállítmány tulajdonosát aki, elismerte a bűncselekmény elkövetését, elmondta, hogy az autót azért lopta, hogy fémhulladékként értékesítse. A debreceni rendőrök  a férfi ellen lopás gyanúja miatt indítottak eljárást. Az ügyben további gyanúsítások várhatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!