Rendőrségi

2011.03.26. 13:15

Titokzatos eset: viperával megverték, majd eltűnt a kórházból

Az elmúlt órákban több esetben is bántalmazás miatt akadt dolguk a rendőröknek Vas megyében: Szombathelyen két fiatalt ütöttek arcon ököllel, egy szóváltás bokatöréssel végződött a megyeszékhelyen, míg Kőszegen egy budapesti lakost vertek meg viperával.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András


Ököllel háromszor arcon ütötte iskolatársát
Péntek délután háromnegyed 1-kor a megyeszékhelyi kórházból tettek bejelentést a rendőrségre, miszerint az intézmény gyermekosztályára beszállítottak egy fiatalkorút, akit az egyik szombathelyi szakközépiskolában egy társa gázspray-vel lefújt és bántalmazott. A járőrök az iskolából negyed 2-kor egy püspökmolnári személyt állítottak elő.
Mint kiderült, a püspökmolnári fiatal délelőtt negyed 10 és fél 10 között az iskola második emeletén, a 10-es számú tanteremben, előzetes szóváltást követően, tettleg bántalmazott egy csepregi fiatalt: gázspray-vel arcon fújta, majd meglökte, ezt követően pedig ököllel háromszor arcon ütötte, aki ennek következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.


Bántalmazás a megyeszékhelyi Ady téren
Péntek este 7 órakor telefonon értesítették a rendőrséget, miszerint a szombathelyi Ady téren bántalmaznak egy személyt. Mint kiderült: az ismeretlen tettes a váróhelyiség mellett, előzetes szóváltást követően, tettleg bántalmazott - ököllel arcon ütött – egy fiatalkorú sárvári lakost, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.
Az elkövető cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.
Az ügyben büntetőeljárás kezdeményezett a rendőrség.


Bokatöréssel végződött a szóváltás
Péntek este, kevéssel 8 óra előtt az ügyeletes orvos telefonon tett bejelentést, hogy a baleseti sebészeten ellátásra jelentkezett egy személy, aki egy autóvezetővel került szóváltásba, amely odáig fajult, hogy eltörött a bokája. Mint kiderült: egy ismeretlen tettes a szombathelyi lakost a megyeszékhelyi Szent Márton utcában elhelyezkedő kerékpárútnál - előzetes szóváltást követően - két kézzel meglökte a mellkasánál, aki ennek következtében hanyatt a földre esett és  8 napon túl gyógyuló bokatörést szenvedett.
A rendőrség ismeretlen személy ellen kezdeményezett büntetőeljárást.


Bordatörést szenvedett, állítása szerint viperával verték meg
Március 26-án, éjjel 1 órakor a járőr a kőszegi Fő téren igazoltatott egy budapesti lakost, aki erősen ittas állapotban ordítozott az utcán. Az igazoltatás során elmondta, hogy közvetlenül a rendőri intézkedés megkezdése előtt egy helyi sörözőben viperával megverték. Az ismeretlen elkövetőről személyleírást nem tudott adni. Mivel a személy rosszul érezte magát, ezért a mentők a szombathelyi Markusovszky Kórház Sürgősségi osztályára szállították.
A páciens - aki 8 napon túl gyógyuló sorozat bordatörést szenvedett - az orvosi ellátás után ismeretlen helyre távozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!