Rendőrségi

2011.05.12. 15:20

Garázsfosztogatókat fogtak el Sopronban

Autókat, garázsokat fosztogató bandát fogtak el a rendőrök Sopronban; eddig mintegy ötmillió forintos károkozást sikerült rájuk bizonyítani - tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.

MTI

Aranyos Gábor őrnagy, a városi kapitányság bűnügyi osztályának vezetője közölte: az ügynek hét gyanúsítottja van, köztük egyetlen kiskorú, de éppen ő a banda vezére, akinek előzetes letartóztatásba helyezését kezdeményezték. A többiek is 18-19 évesek, egyikükért épp érettségije idején mentek a középiskolába, hogy miután levizsgázott, bekísérjék kihallgatásra.

Szerdára virradó éjjel érték tetten a csapatot, amelynek tagjaira időközben azt is sikerült rábizonyítani, hogy a hétvégén a Somfalvi úton egy garázssorból vittek el minden mozdítható értéket. Egyiküktől egy olyan autót is lefoglaltak, amelyről kiderült, hogy a múlt hónap közepén Pápáról lopták el: egy házba betörve egymillió forintnyi készpénz és ékszerek mellett a slusszkulcsot is megszerezték, és elhajtottak a kocsival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!