Rendőrségi

2011.05.18. 13:10

Tanórán verte meg öccse osztálytársát egy fiatalkorú lány Békéscsabán

A tanórán verte meg öccse osztálytársát egy fiatalkorú lány Békéscsabán; a lányt és édesanyját a rendőrség őrizetbe vette - közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel.

MTI

A város egyik általános iskolájának két negyedikes tanulója kedden a szünetben összeverekedett egymással, majd egyikőjük telefonon értesítette a családját - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Vargáné Szombati Andrea elmondta: két fiú a szünet végén bement az órára, majd később a hazatelefonáló fiú édesanyja és nővére berontott a terembe. Az anya kiabálni kezdett, a nővér pedig többször megütötte a másik gyereket. A rendőrség szerint ezzel riadalmat keltettek, és a gyerekeket, valamint a tanárukat megbotránkoztatták.

A fiú az ütéstől nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérülést szenvedett. A békéscsabai kapitányság a fiatalkorú lányt és anyját őrizetbe vette, és ellenük védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt eljárás indított.

Az ügyet a kapitányság a gyanúsítottak mielőbbi bíróság elé állítása érdekében gyorsított eljárásban dolgozza fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!