Rendőrségi

2011.06.18. 14:41

Meghalt a Balatonon rosszul lett vitorlásversenyző

Meghalt az a férfi, aki szombaton dél körül lett rosszul egy balatoni vitorlásversenyen, Csopak közelében - közölte az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-vel.

MTI

Tamási Andrea tájékoztatása szerint a 70 év körüli férfit megpróbálták újraéleszteni a mentők, az életét azonban nem sikerült megmenteni.


Szombat kora délután írtuk:
Eszméletét vesztette a Balatonon egy vitorlásversenyző
Rosszul lett és eszméletét vesztette egy férfi egy a balatoni vitorlásversenyen, Csopak közelében, a helyszínre riasztott vízi mentők megkezdték a férfi újraélesztését - közölte a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának (VMSZ) szóvivője az MTI-vel.
Tar Mihály elmondta, hogy a sürgősségi mentőhajót az Országos Mentőszolgálat riasztotta dél után nem sokkal, hogy egy vitorlásversenyző az egyik hajóban rosszul lett, és eszméletét vesztette. A vízi mentők pár perc alatt a helyszínre érkeztek, jelenleg az alsóörsi parton a mentőautó személyzetével közösen küzdenek a férfi életéért - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!