Rendőrségi

2011.08.25. 16:03

Meghalt egy fiatal a Balatonban

Meghalt az a nagykanizsai fiatalember, aki Balatonmáriafürdő-alsón a strandon tűnt el csütörtök délután a vízben - közölte Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője. Csütörtökön Zánkán, a strandon egy feltehetőleg epilepsziás roham miatt rosszul lett 9 éves kislányt húztak ki a hozzátartozói a víz alól.

Vas Népe

A vízi mentők víz alatti radarral rövid idő alatt megtalálták a korábbi információval szemben nem húsz, hanem huszonnégy éves férfi holttestét. 
Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, a fiatalember barátja riasztotta a rendőrséget, majd a kutatásba bekapcsolódtak a vízi mentők is. Egy ideig még reménykedtek abban, hogy kiúszott a partra, így ott is folytatták a keresést. A barát beszámolója szerint a vízbe fulladt fiatalember nem beugrott a vízibicikliről a vízbe mielőtt eltűnt, hanem a vízi jármű körül fürdőzött - értesült az MTI.

Eközben Zánkán, a falu strandján egy feltehetőleg epilepsziás roham miatt rosszel lett 9 éves kislányt húztak ki a hozzátartozói a víz alól. A riasztást követően a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum kikötőjében állomásozó hajó indult segíteni. A kislányt lélegeztetni kellett, mely még jelenleg is tart. A kislányt jelenleg is lélegeztetik az Országos Mentőszolgálat munkatársai. A helyszínen van a mentőhelikopter és mentőautó is.

Dél körül egy 48 éves kenesei férfi ugrott fejest egy stégről a sekély vízbe. Ő eszméleténél volt, de mivel fájlalta a nyakát, megfigyelésre a Veszprémi Kórházba szállították - értesítette  a zalaihirlap.hu-t Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!