Rendőrségi

2011.08.14. 15:57

Öngyilkossági szándék a háttérben? Kigyulladt egy ház Ráckevén

Valószínűleg öngyilkosság szándékból a házban lakó férfi locsolta fel éghető anyaggal a helyiségeket, ezek gőze lobbant be, ez okozta a vasárnap délutáni ráckevei lakástüzet - egészítette ki a rendőrség információit a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese.

MTI

Szabó János azt mondta az MTI-nek, hogy egy 80 négyzetméteres házban történt az eset, a férfi testfelületének 50 százaléka megégett, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A lakásban nem esett jelentősebb kár, csupán a berendezés perzselődött meg. Az udvaron tartózkodó házastárs próbálta eloltani a tüzet, de az magától is elaludt - tette hozzá az igazgatóhelyettes.


A rendőrség korábban csupán annyit közölt, hogy kigyulladt Ráckevén egy családi ház, illetve hogy az ott élő  55 éves férfit súlyos sérüléssel, 54 éves feleségét pedig füstmérgezéssel vitték kórházba.
   
Az MTI információi szerint az eset körülményeit a rendőrség szakértők, illetve a ráckevei tűzoltóság  bevonásával vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!