Rendőrségi

2011.09.10. 09:36

Apja 190 ezer forintos nyugdíját veszi fel már egy éve egy kőszegpatyi férfi

Pénteken egy helyi lakos tett bejelentést a kőszegi rendőrkapitányságon, miszerint Kőszegpatyon élő fiának már több mint egy évvel ezelőtt átadta személyi igazolványát, s azóta sem kapta vissza - ráadásul a fia az igazolvánnyal helyette veszi fel a nyugdíját, havonta 190 ezer forintot.

Vas Népe


További rendőrségi hírek Vas megyéből: 

120 ezer forintját akarta behajtani, ám további 120 ezret veszített
Pénteken reggel 9 órakor egy kőszegi lakos tett feljelentést a helyi rendőrkapitányságon, miszerint egy korábbi 120 ezer forintos tartozás miatt - egy barátnője tanácsára - a behajtással kapcsolatban segítséget kért egy férfitól, akinek ezért cserébe 120 ezer forintot fizetett ki. A behajtót azóta sem tudja elérni.

A kár 2,3 millió forint
Pénteken délelőtt egy misefai lakos tett feljelentést a Körmendi Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki augusztus 15. és szeptember 9. közötti időben egy zalaegerszegi Zrt. telepelyén lopást követett el - a bűncselekménnyel okozott kár 2,3 millió forint.  A rendőri intézkedés során egy körmendi MÉH telepen lefoglalták a feljelentésben szereplő tárgyat egy részét.

Kétmillió forint volt a ruhák alatt - a tolvajok elvitték
Péntek délután egy celldömölki lakos értesítette a rendőrséget, hogy betörtek a házába. Mint kiderült, az ismeretlen elkövetők a ház udvarára bejutva, a terasz ajtajának üvegét betörve jutottak be a lakásba, s az egyik szobában lévő szekrényből, a ruhák alatt egy borítékból eltulajdonítottak kétmillió forint készpénzt.

Felborította a játékautomatát
Péntek éjszaka, nem sokkal éjfél előtt értesítették a rendőrséget, miszerint Ikerváron, egy sörözőben ismeretlen személy feldöntötte a játékautomatát, majd távozott a helyszínről. A gépben 60 ezer forintos kár keletkezett. A rendőrség büntetőeljárást kezdeményezett az ügyben.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!