Rendőrségi

2011.09.10. 09:07

Súlyos baleset az M0-ás körgyűrűn: 14-en megsérültek (fotókkal)

Az elsődleges adatok szerint elaludt a sofőrje annak a kamionnak, amely összeütközött egy román kisbusszal az M0-ás körgyűrű péceli lehajtója közelében pénteken késő este. A balesetnek a végleges adatok szerint 2 súlyos és 12 könnyű sérültje van - közölte a rendőrség a honlapján szombaton reggel.

MTI

A kamion hátulról nekiment az előtte haladó járműnek, amely az ütközés következtében árokba borult.  A román kisbuszban 19-en utaztak, közülük 14-en sérültek meg. A korábbi hírek még egy súlyos sérültről szóltak. 



Első beszámolónk a balesetről

Tizennégyen sérültek meg abban a balesetben, amely pénteken késő este, 11 óra után történt az M0-ás körgyűrű 50-es kilométerszelvényénél, a péceli lehajtó közelében - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szombat kora hajnalban.

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint 3 fővárosi kórházba vitték a sérülteket. Kovács Viktória, rendőrségi szóvivő azt mondta: 13 ember könnyebben, egy pedig súlyosan sérült meg a balesetben. 

Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta: 9 mentőegységgel érkeztek a helyszínre, s 3 fővárosi kórházba szállították a sérülteket. A buszon 19-en utaztak - tette hozzá. 


A rendőrségi sajtóügyeletes tájékoztatása szerint egy román kisbuszba ütközött egy kamion eddig ismeretlen okból, s az ütközés következtében a kisbuszt árokba lökte. A baleset valamennyi sérültje a kisbuszban utazott - tette hozzá a sajtóügyeletes.
   
A műszaki mentés idejére félpályás útzárat rendeltek el, Kovács Viktória tájékoztatása szerint a korlátozást várhatóan hajnali 3 óra körül oldják fel.
   
Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítójának beszámolója szerint a kamion a kisbusz utánfutójának ütközött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!