Rendőrségi

2011.10.23. 19:08

19 éves lány halt meg egy szegedi balesetben (frissítve)

Őrizetbe vette a rendőrség azt a vajdasági fiatalt, aki vasárnap hajnalban az általa vezetett autóval balesetet szenvedett; a fiatalember az elsődleges vizsgálatok szerint alkoholt fogyasztott mielőtt a volánhoz ült, s a vele utazó fiatalok egyike életét vesztette - közölte a rendőrség az MTI-vel.

MTI

A fiatal férfi ellen büntetőeljárás indult - mondta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
   
A szabadkai rendszámú autóban négy, harminc éven aluli fiatal - elöl két férfi, hátul két nő - utazott, amikor egy kereszteződésében a jármű vezetője autóbusz elé hajtott. A fiatalok valószínűleg a közeli diszkóból tartottak hazafelé, amikor a kereszteződésben nem adtak elsőbbséget egy helyi járatba induló busznak.
   
Az autóban ülők mindegyike megsérült. A jobb oldalon, hátul ülő 19 éves lány életét vesztette, a többieket a mentők kórházba szállították.   Egyikük súlyos-életveszélyes, a sofőr és a másik utas súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszíni vizsgálat eredménye szerint az autó 24 éves vezetője alkoholt fogyasztott. Őt a rendőrség őrizetbe vette és büntetőeljárás indult ellene.
   
A buszon nem volt utas, sofőrje pedig sértetlen maradt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!