Rendőrségi

2011.11.23. 14:42

Ököllel támadt a Fidesz-iroda női munkatársára

Egy ismeretlen férfi megtámadta és bántalmazta a fővárosi XI. kerületi Fidesz-iroda két munkatársát szerda délben - közölte Milassin Levente, a XI. kerületi önkormányzat kommunikációs irodájának vezetője. A két idős munkatársat kórházba szállították.

MTI

Az önkormányzat közlése szerint egy jól öltözött 30-40 év körüli, 180 centiméter magas férfi szerda délben lépett be a párt irodájába. Amikor az ott tartózkodó nő megkérdezte, miben segíthet, a támadó csak annyit mondott: "ebben!", majd ököllel támadt rá, és a segítségére siető aktivistát is fellökte.
   
Milassin Levente tájékoztatása szerint a két megtámadott nőt a mentők megfigyelésre kórházba szállították.
   
Hoffmann Tamás (Fidesz-KDNP), a kerület polgármestere az MTI-nek küldött közleményében megdöbbenésének adott hangot, és minden politikai párt nevében elítélte az erőszakos támadást. "Szomorú és megengedhetetlen, hogy a társadalmi feszültségek erőszakos cselekményekben mutatkozzanak meg" - fogalmazott a politikus.
   
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI-t arról tájékoztatta, hogy helyszíni szemlét követően a XI. kerületi rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!