Rendőrségi

2011.12.25. 10:45

Balhés szenteste: a férj és a feleség dulakodását a fiú folytatta

A megyei rendőröknek szenteste napján is akadt dolguk: Répcelakon verekedés történt egy söröző előtt, Körmenden egy sérült férfit találtak egy árokban, egy rönöki asszony ittasan üvöltözött a lakásban, míg egy vasvári házaspár vitája dulakodásba torkollott.

Vas Népe


Verekedés a söröző előtt Répcelakon
Szombaton hajnali négy órakor Répcelakon, az egyik söröző előtt egy ismeretlen személy tisztázatlan okokból rátámadt egy sopronémeti lakosra: hátulról meglökte, majd többször megütötte az arcán, végül fellökte - a sértett emiatt egy parkoló gépkocsinak esett, amelynek visszapillantó tükre letörött.
Személyi sérülés nem történt, a tettes ellen garázdaság miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.


Az árokban találtak rá a sérültre
Szombat reggel, negyed 8-kor Körmenden, a B. S. L. Kórház sebész orvosa értesítette a helyi rendőrkapitányságot, hogy 7 órakor a mentőszolgálat munkatársai az ambulanciára szállítottak egy ismeretlen személyt, akit egy másik ember a kemestaródfai italbolt melletti árokban talált meg. Az orvos vélemény szerint a sérült fején egyértelműen bántalmazásból származó sérülések vannak. 
Mint kiderült,  ismeretlen tettes vagy tettesek szenteste napján, hajnali 5 óra körül a kemenestaródfai italbolttól körülbelül 30 méterre bántalmaztak egy körmendi lakost. 
A sérültet a mentő a szükséges vizsgálatok után a Szombathelyi Markusovszky Kórház SBO Osztályára szállította. Az ügyeletes orvos előzetes véleménye alapján sérülései 8 napon belül gyógyulóak.
A rendőrség ismeretlen elkövető ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt büntetőeljárást kezdeményezett.


Az asszony ittas és önkívületi állapotban üvöltözött
Szombaton délután fél 4-kor egy rönöki lakos telefonon tett bejelentést a Szentgotthárdi Rendőrőrsre, hogy felesége erősen ittas állapotban üvöltözik a lakóházukban, teljesen önkívületi állapotban van és rendőri intézkedést kér.
A járőr a helyszínen igazoltatta a nőt, aki betegsége ellenére sok alkoholt fogyasztott és emiatt teljesen önkívületi állapotba került, üvöltözött a lakásban, csapkodott, illetve agresszív magatartást tanúsított, azonban tettlegesen nem bántalmazott senkit. Az asszonyt az ügyeletes orvos megvizsgálta, és a Szombathelyi Markusovszky Kórház Pszichiátriai Osztályára beutalta, ahová a mentők elszállították.


Családi verekedés: a férj és feleség dulakodását a fiú folytatta 
Szentese napján, este fél 10 előtt egy vasvári házaspár ittasan szóváltásba keveredett, majd otthonukban dulakodni kezdtek. Az eset után hazaérkező fiuknak az anya bepanaszolta a férjét, s ezt követően a fiú több esetben megütötte az apa fejét, aki emiatt 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. 
A sérültet a mentőszolgálat a Markusovszky Kórház Sürgősségi Osztályára szállította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!