Rendőrségi

2012.09.20. 08:43

Ölni akart az elhagyott férfi

Megismételt eljárásban is bűnösnek találták emberölés kísérletében Éberlein Zoltánt. A férfi most negyed esztendővel kevesebbet, 7 év 7 hónap fegyházat kapott - írta a Zalai Hírlap online oldala.

Zalai Hírlap

Alkoholizálás, féltékenység, agresszívitás: emiatt büntetőeljárásokba is keveredett Éberlein Zoltánt. Élettársa, H. Szilvia ezért októberben szinte hazaszökött tőle. A férfi fenyegetésekkel, majd ígéretekkel igyekezett rávenni a nőt, hogy kezdjék újra. H. Szilvia erre hajlott is, január végére tervezték a visszatérést Angliába. Előtte utazott Keszthelyre, hogy korábbi élettársával közös lakásukból néhány holmiját elhozza. Ott jutott arra az elhatározta, hogy még sem tesz újabb kísérletet Éberleinnel és ezt telefonon közölt is vele.

A férfi emiatt elhatározta, megöli és magával is végez. Erről beszámolt telefonon barátjának és több olyan üzenetet is küldött, ami nem hagyott kétséget szándéka felől. Ezért utazott éjjel Keszthelyre és tört be a lakásba, ahol ott találta a nő korábbi párját, Sz. Árpádot is - írta a Zalai Hírlap online oldala.

További részletek a Zalai Hírlap online oldalán. Kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!