Rendőrségi

2012.11.06. 20:43

Fotók: busszal ütközött frontálisan egy teherautó Budapesten, a sofőr meghalt

Meghalt egy teherautó vezetője, amikor a jármű frontálisan ütközött egy menetrend szerint közlekedő 36-os autóbusszal kedden Budapest XVIII. kerületében, a Nagykőrösi út Méta utcai felüljáróján - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese.

MTI

Sagyibó Melinda tájékoztatása szerint a teherautó 54 éves vezetője a gyors és szakszerű ellátás ellenére a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az autóbusz 80 utasa közül senki sem sérült meg, és a busz sofőrje sem - tette hozzá.

A felüljárót teljes szélességében lezárták. A forgalmat rendőrök irányították, az autókat a Nagykőrösi útra, illetve az M0-s autóút felé terelték.

Herczeg Zoltán, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere elmondta: a rendőrségi helyszínelés idején a 36-os buszok megosztott útvonalon közlekednek. A járat Csepel, Csillagtelep végállomás és a 123-as autóbusz soroksári végállomása között, illetve Pestszentlőrinc vasútállomás és a BKV dél-pesti garázsa között közlekedik, a köztes távolságot gyalogosan lehet megtenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!