Rendőrségi

2013.02.09. 09:38

Rendőrségi hírek Vas megyéből

Lezuhant egy villanyoszlopról egy férfi Hegyfaluban, a helyszínen életét vesztette - az elmúlt 24 óra eseményei a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

Vas Népe

A helyszínen életét vesztette az a helyi férfi, aki Hegyfalu belterületén található egyik villanyoszlopra felmászott és tíz méter magasságból a földre zuhant péntek este. A helyszíni szemle során idegenkezűségre utaló adat nem merült fel.

Járőrök elfogták és a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a román férfit, aki az egyik szombathelyi áruházból kísérelt meg két pár cipőt eltulajdonítani péntek délután. Vele szemben büntetőeljárás indult.

Szabálysértési őrizetbe vettek egy helyi férfit a rendőrök péntek este, mivel élettársa szombathelyi lakásának ablakát megrongálta és a jogszerű rendőri intézkedésnek is ellenszegült.

Egy lengyel kamionos a magasságkorlátozó tábla jelzését figyelmen kívül hagyta és járművével beszorult a Szombathely belterületén lévő felüljáró alá szombat éjjel. A rendőrök a Katasztrófavédelem munkatársaival közösen hajtották végre a jármű kimentését.

Egy motoros az előtte haladó kerékpáros kikerülése közben nem tartott megfelelő oldaltávolságot és elsodorta a férfit Egyházasrádóc térségében péntek reggel. A baleset következtében mindkét személy az úttestre esett. A kerékpáros megsérült, őt kórházba szállították.

Kemenessömjén belterületén találták meg a rendőrök azt a fiatalt péntek délelőtt, aki az egyik gyermekvédelmi intézményből engedély nélkül távozott el. A személyt az intézmény képviselőjének átadták.

Kissomlyó térségében található egyik mezőgazdasági területen intézkedtek a rendőrök péntek délután. Egy forgalomból kivont rendszámmal ellátott tehergépkocsi platóján foglaltak le huszonkilenc darab akácfát, mivel az ellenőrzés alá vont személyek nem tudták a fa eredetét hitelt érdemlően igazolni. Az intézkedés során kiderült, hogy a fa egy janosházai férfi tulajdona. A rendőrök az ügyben három csöglei és két úrkúti férfit állítottak elő a Jánosházai Rendőrőrsre.

Büntetőeljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság egy helyi férfivel szemben, mivel Celldömölk belterületén bántalmazott egy férfit és péntek délután.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!