Rendőrségi

2013.03.25. 14:05

Rendőrségi hírek Vas megyéből

Vas megye - Késsel hadonászva követelte a bevételt, valamint szeszesitalt és dohányárut egy szentgotthárdi üzletben az a rönöki férfi.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Két órán belül őrizetben a rabló

A bejelentést követő két órán belül elfogták a rendőrök azt a rönöki férfit vasárnap este, aki az egyik szentgotthárdi üzletbe bement és az ott tartózkodó eladótól kezében egy késsel hadonászva a bevételt, szeszes italt és dohányárut követelt. A rabló az áru és a készpénz magához vételét követően az eladót bezárta az épület mellékhelyiségébe, majd távozott a helyszínről. A férfit kihallgatását követően őrizetbe vették és vele szemben a Körmendi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Rendőrkézen a fémtolvajok

A bejelentést követő négy órán belül állítottak elő a rendőrök egy szemenyei és egy nagytilaji férfit, akik az egyik nagytilaji ingatlanról hatvanezer forint értékben különböző fémtárgyakat tulajdonítottak el vasárnap este. Kihallgatásukat követően a Vasvári Rendőrkapitányság velük szemben büntetőeljárást indított.

Közlekedési baleset

Egy szombathelyi nő személygépkocsijával történt haladása során elveszítette uralmát járműve felett és Nárai térségében a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok betonfalának csapódott vasárnap délelőtt. A járművezetővel szemben felmerült a gyanú, hogy ittas állapotban ült volán mögé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!