Rendőrségi

2013.03.14. 10:55

Rendőrségi hírek Vas megyéből

Vas megye - Körözött személyeket találtak meg a vasi rendőrök, tetten értek egy tolvajt, és előállítottak egy vasúti sorompót megrongáló autóst.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Áthaladt a tilos jelzésen

A 86-os számú főútvonalon, Szombathely térségében található vasúti átjáró előtt lévő fényjelző készülék tilos jelzése ellenére haladt át a síneken egy litván férfi az általa vezetett járműszerelvénnyel és rongálta meg a vasúti félsorompó csapórúdját szerda délután. A férfit a rendőrök előállították és vele szemben büntetőeljárást indítottak.

Megtalálták

Eltűnés miatt körözött személyt fogtak el a rendőrök Szentgotthárd belterületén szerda reggel. A fiatalt előállították a Szentgotthárdi Rendőrőrsre és meghallgatták.

Őrizetbe vették

Jánosháza térségében vontak ellenőrzés alá a rendőrök egy személygépkocsit és annak utasait. Az intézkedés során kiderült, hogy a járműben utasként tartózkodó kamondi férfivel szemben korábban már nemzetközi elfogatóparancsot bocsátottak ki, ezért őt előállították a Celldömölki Rendőrkapitányságra szerda délután.

Tetten érték

Lopáson értek egy helyi férfit az egyik celldömölki üzletben szerda délután, aki szeszes italt és édességet kísérelt meg onnan eltulajdonítani. Vele szemben szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!