Rendőrségi

2013.06.02. 08:53

Rendőrkézen a tolvaj

Vas megye - Egy 54 éves férfi szombaton az egyik jáki lakóházhoz tartozó gazdasági épületből kerékpárt és különböző szerszámokat tulajdonított el.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrkézen a tolvaj

A bejelentést követő egy órán belül elfogtak és a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállítottak egy 54 éves helyi férfit szombaton, aki az egyik jáki lakóházhoz tartozó gazdasági épületből kerékpárt és különböző szerszámokat tulajdonított el. A férfival szemben kihallgatását követően büntetőeljárás indult.

Garázdaság miatt eljárás

Egy 41 éves körmendi és egy 47 éves jánosházai személyt állítottak elő a Celldömölki Rendőrkapitányság munkatársai szombat este, mivel előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazták egymást Jánosháza belterületén. Az ügyben garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Bántalmazta édesanyját

Ideiglenes megelőző távoltartást rendelt el a Kőszegi Rendőrkapitányság egy kőszegi férfival szemben, aki lakásában bántalmazta édesanyját szombat délután.

Közlekedési baleset

Egy szombathelyi férfi tehergépkocsijával történt haladása során, a 87-es számú főúton Szombathely külterületén, áttért a szemközti sávba és egy szemből érkező személygépkocsival érintőlegesen ütközött, majd a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árokba sodródott szombat délután. A baleset következtében mindkét jármű vezetője megsérült. Az ügyben szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!