Rendőrségi

2013.11.24. 16:31

Garázdaság, rendőrségi intézkedések Vas megyében

Garázdaság, közlekedési balesetek és egyedi azonosító jellel visszaélés az elmúlt huszonnégy órában.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy férfi 2013. november 23-án személygépkocsival közlekedett Szombathelyen, a Petőfi Sándor utcában, amikor kanyarodása során nekiütközött egy, a kijelölt gyalogátkelőhelyen áthaladó nőnek. A gyalogos a balesetben megsérült. Az ügyben a Szombathelyi Rendőrkapitányság az elsőbbség szabályainak megsértése miatt szabálysértési eljárást indított.

Egy kőszegi fiatalkorú fiú 2013. november 23-án kerékpárral közlekedett a 87-es számú főúton, Kőszeg külterületén, amikor a kereszteződésben történő balra kanyarodása során összeütközött, az ott szabályosan közlekedő személygépkocsival. A balesetben a kerékpáros és a járművet vezető férfi is megsérült. A Rendőrség az ügyben közúti baleset okozás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A rendőrök egy személygépkocsival közlekedő 32 éves kenyeri lakossal szemben intézkedtek 2013. november 23-án, Celldömölk belterületén. Az igazoltatás során megállapították, hogy a férfi egy másik gépjárműre kiállított rendszámot helyezett el az autón, ezért a Celldömölki Rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták. A Rendőrség az ügyben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!