Rendőrségi

2013.11.15. 09:32

Hírek Vas megyéből

Ittas járművezető, trükkös elkövetők és súlyos testi sértés kísérlete az elmúlt huszonnégy óra mérlege Vas megyében.

A járőrök 2013. november 14-én igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 74 éves helyi férfit Szombathely belterületén. Az intézkedéskor a sofőr leheletén alkoholszag volt érezhető, ezért a helyszínen alkoholszonda alkalmazására került sor, amely pozitív értéket mutatott. A férfit, további mintavétel céljából, a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították, vezetői engedélyét pedig elvették. A Rendőrség az ügyben járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Ismeretlen személyek 2013. november 14-én a Bem József utca egyik lakásába pénzváltás ürügyén bejutottak, majd az ott lakó figyelmét elterelve készpénzt tulajdonítottak el.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság az eset kapcsán ismételten felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy otthonukba ne engedjenek be olyan személyeket, akiknek személyazonosságáról hitelt érdemlően nem győződtek meg!

A rendőrök 2013. november 14-én a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a 42 éves helyi nőt, aki az intézkedést megelőzően szombathelyi otthonukban, előzetes szóváltást követően, megsebesítette egyik családtagját. A Rendőrség az ügyben súlyos testi sértés kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!