Rendőrségi

2013.11.13. 08:01

Szemtanúkat keres a rendőrség

Letörte a félsorompót, majd továbbhajtott.

vaol.hu

A Körmendi Rendőrkapitányság eljárást folytat vasúti közlekedés biztonsága ellen,  gondatlanságból elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt azzal az ismeretlen személlyel szemben, aki 2013. október 31-én 12 óra 6 perc körüli időben, egy ismeretlen rendszámú és típusú járművel közlekedett Szentgotthárdon, a Füzesi úton.

A járművezető haladása során a Füzesi utat keresztező vasúti átjárót biztosító fénysorompó csapórúdjának ütközött, amely letörött. Az ütközést követően a sofőr az adatainak hátrahagyása nélkül, a 8-as számú főút irányába továbbhajtott és ismeretlen helyre távozott.

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri, hogy azok, akik az esetet látták, illetve azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek, hívják a 06/20/420-53-77-es mobilszámot, vagy jelentkezzenek az ingyenesen hívható 107-es és 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!