Rendőrségi

2013.12.16. 09:37

Balesetek sora Vas megyében

Vas megye - A balesetben érintett autós jelentette be a Szombathelyi Rendőrkapitányságra vasárnap, hogy közlekedési balesetet szenvedett Szombathelyen.

A Paragvári és a Bartók Béla út forgalomirányító fényjelző készülékkel ellátott kereszteződésében közlekedett személygépkocsijával egy helybeli lakos, amikor összeütközött egy a kereszteződésbe érkező másik autóval. A balesetben egy személy megsérült, a történteket a Szombathelyi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja.

A szombathelyi járőrök hétfőn egy egeraljai férfit állítottak elő. D. Tamás Szombathelyen, a Szent Márton utcában közlekedett Opel típusú személygépkocsijával, amikor a közúti ellenőrzés során felmerült a gyanú, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott. A Szombathelyi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt indított eljárásban vizsgálja az ügyet.

A mentőszolgálat jelentette a rendőrség ügyeletére vasárnap, hogy Kondorfán személyi sérüléses baleset történt. Az elsődleges információk szerint egy budapesti férfi közlekedett járművével Kondorfa, Fővég utában, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban járművével megcsúszott és a jobb oldali útárokba hajtott, majd egy fának ütközve állt meg. A balesetben a jármű egyik utasa megsérült, az eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!