Rendőrségi

2013.12.31. 13:16

Rendőrségi hírek Vas megyében

Az elmúlt huszonnégy órában történt.

Egy rönöki és egy kemenesmagasi lakossal szemben intézkedtek a járőrök az egyik szombathelyi üzletben 2013. december 30-án. Mindkét férfi élelmiszert fogyasztott az áruházban, azonban annak értékét nem tudták kifizetni. Velük szemben – őrizetbe vételük mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Sárvár belterületén vontak ellenőrzés alá a járőrök egy személygépkocsival közlekedő rábapatyi lakost 2013. december 30-án. Az intézkedés során kiderült, hogy a gépkocsin található rendszám egy másik járműre lett kiállítva. A 39 éves férfit a rendőrök előállították és kihallgatták. Sz. Kristóffal szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

Trükkös tolvajok jártak egy nádasdi lakóházban 2013. december 30-án. Az ismeretlen személyek azzal az ürüggyel jutottak be a sértetthez, hogy szeretnének vizet inni. Míg az egyik elkövető elterelte az ingatlanban tartózkodó férfi figyelmét, addig társa készpénzt vett ki a sértett pénztárcájából, majd ezt követően távoztak. Az ügyben lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ne engedjen be lakásába senkit, akinek személyazonosságáról hitelt érdemlően nem győződött meg! Ha mégis megtörtént a lopás, forduljon bizalommal a rendőrséghez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!