Rendőrségi

2013.12.20. 07:44

Trükkös tolvajokat keres a rendőrség Zala megyében

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2013. december 16-án a délelőtti órákban két körülbelül 160-170 cm magas, 30-40 év körüli, jól öltözött, fekete ruhát viselő nő jelent meg a sértett zalaegerszegi lakásán arra hivatkozva, hogy a Caritas szervezetnek használt ruhát és újságpapírt gyűjtenek. Míg az egyik nő a sértettel átválogatta az újságokat, addig a másik nő észrevétlenül bement a szobába, ahonnan arany ékszereket lopott el.  A sértett a lopásból nem vett észre semmit, csak másnap, amikor nem találta az ékszereit.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki hasonló bűncselekmény áldozatává vált, vagy tud olyan személyről, akitől a környezetében ugyanezzel vagy ehhez hasonló módszerrel loptak el értékeket, illetve aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges adattal, információval rendelkezik, hívja a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét a 92/504-316-os telefonszámon, vagy a 107-es és a 112-es segélyhívószámokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!