Rendőrségi

2014.02.21. 09:21

Már főtt a hús, amikor elkapták a tyúktolvajt

Már főttek a tyúkok a fazékban, amikor a rendőrök elfogták a tolvajt Lócson.

Bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére 2014. február 19-én, mert az egyik lócsi családi ház udvarán lévő tyúkól lakatját ismeretlen elkövető lefeszítette és az ott található állatokat eltulajdonította.

A helyszínre érkező körzeti megbízottak megállapították, hogy ismeretlen személy 2014. február 19-re virradó éjjel érkezett hívatlanul a lócsi tyúkudvarba és az ott található ólban lévő állatokat, levágást követően eltulajdonította. A rendőrök a bejelentéstől számított négy órán belül elfogták azt az 53 éves simasági nőt, aki a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

(Fotó: rendőrség)

Amikor az egyenruhások a beszerzett adatok alapján V. Tiborné lakásán megjelentek, a nő fazékjában éppen tarhonyás hús főtt, azonban az asszony a szárnyasok eredetét firtató kérdésre nem tudott egyértelmű választ adni a rendőröknek. A nő lakhelyén végzett házkutatás során a tyúkok egy része már a fazékból, míg konyhakész állapotban néhány a hűtőből és a mosógépből került elő.

A rendőrök V. Tibornét a Répcelaki Rendőrőrse előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Az asszony a cselekmény elkövetését beismerte. Az ügyben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Címkék#tyúktolvaj

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!