Rendőrségi

2014.03.09. 10:11

Verekedés, trükkös tolvajok - Rendőrségi hírek Vas megyéből

Az elmúlt 24 óra eseményei a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatás alapján.

Szombathely külterületén igazoltattak a járőrök egy személygépkocsival közlekedő perenyei lakost 2014. március 8-án. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a gépkocsi rendszámát egy másik járműre adták ki. A 34 éves férfit előállították és kihallgatták. B. Gyulával szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Tetten érték azt a két helyi fiatalt, aki az áruvédelmi címke eltávolítását követően kísérelt meg napszemüvegeket eltulajdonítani az egyik szombathelyi üzletből 2014. március 8-án. A 17 éves lányokat a járőrök előállították és kihallgatták. Velük szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy helyi és egy magyarlaki férfi előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazta egymást az egyik szentgotthárdi vendéglátó egység előtt 2014. március 8-án. A 35 éves és a 32 éves gyanúsítottat a járőrök előállították. Sz. Gáborral és K. Lászlóval szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

Az egyik vasvári vendéglátó egységben egy helyi lakos előzetes szóváltást követően arcon ütött egy másik nőt 2014. március 8-án. A 40 éves nőt a járőrök előállították és kihallgatták. H. Gyöngyivel szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Vasvári Rendőrkapitányság.

Trükkös tolvaj járt az egyik gércei lakóházban 2014. március 8-án. Az ismeretlen férfi az önkormányzat munkatársának adta ki magát, ezért az ott lakó jóhiszeműen beengedte a lakásába az idegent. Ezt kihasználva és az idős hölgy figyelmét elterelve a hívatlan vendég készpénzt vitt el az ingatlanból. Az ügyben a Sárvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

A rendőrség kéri, hogy senkit ne engedjen be lakásába addig, amíg az ismeretlen személyazonosságáról nem győződött meg hitelt érdemlően! Amennyiben mégis megtörtént a bűncselekmény, hívja a rendőrséget!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!