Rendőrségi

2014.04.28. 10:30

Szórakozóhelyen verekedett, majd elmenekült a kórházból

A Szombathelyi Rendőrkapitányságra 2014. április 26-án 4 óra körüli időben érkezett a bejelentés, hogy az egyik szórakozóhely előtt egy férfi egy másikat tettleg bántalmazott.

Az ügy nyomozása során kiderült, hogy Mészáros Mátyás budapesti lakos és társa egy Mercedes típusú személygépkocsival a helyszínről elhajtott, majd a járművel a Külső-Rumi út és a 86–os számú főút kereszteződésében nekiütközött egy kamionnak, melynek következtében mindketten megsérültek. Az Országos Mentőszolgálat munkatársai a baleset helyszínéről elvitték a két férfit, akik közül Mészáros Mátyás a szombathelyi kórházban felismerte a korábbi bántalmazás egyik tanúját, majd megrúgta. Ezt követően saját kezéből kitépte a kanült, illetve leszedte a rögzítő hevedereket és elmenekült.

A képen látható férfit keresi a rendőrség


Mivel a felkutatására tett intézkedés eredményre nem vezetett, így a 35 éves gyanúsítottal szemben a Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Mészáros Mátyás János körülbelül 200 centiméter magas, erős, kisportolt testalkatú férfi, haja nagyon rövidre vágott. A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-011-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (h.-cs.: 8-16 óra, p.: 8-13 óra) vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!