Rendőrségi

2014.06.19. 06:55

Egy mosogató tálcát tulajdonított el a betörő - rendőrségi hírek Vasból

Rábahídvég - Az elkövető az ajtó befeszítését követően jutott be a rábahídvégi ingatlanba és onnan egy mosogató tálcát tulajdonított el.

A biztonsági szolgálat munkatársai érték tetten azt a két helyi férfit, aki különböző termékeket kísérelt meg eltulajdonítani az egyik szombathelyi áruházból szerdán. A járőrök mindkét személyt előállították és meghallgatták. Velük szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A sárvári körzeti megbízottak intézkedtek azzal a helyi lakossal szemben, aki az egyik sárvári ismerőse lakásának ajtaján dörömbölt, előtte hangoskodott és nem volt hajlandó onnan önként távozni szerdán. A 32 éves férfit előállították és kihallgatták. H. Gáborral szemben a Sárvári Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A rábahídvégi körzeti megbízottak intézkedtek az egyik rábahídvégi lakásnál szerdán. A helyszíni szemle során megállapították, hogy ismeretlen elkövető az ajtó befeszítését követően jutott be az ingatlanba és onnan egy mosogató tálcát tulajdonított el. A gyors rendőri intézkedésnek és adatgyűjtésnek is köszönhetően a bejelentéstől számított három órán belül elfogtak és előállítottak egy 52 éves helyi lakost. S. Gyulával szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Vasvári Rendőrkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!