Rendőrségi

2014.06.09. 08:10

Rendőrségi hírek: lopás, garázdaság

Rendőri intézkedések az elmúlt huszonnégy órából.

A járőrök vasárnap egy fiatalkorúval szemben intézkedtek Szombathelyen. A megalapozott gyanú szerint a 14 éves fiú az egyik helyi strand területéről tulajdonított el különböző használati tárgyakat. A rendőrök a fiatalt a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították, kihallgatták és az ügyben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A helyi körzeti megbízott egy 32 éves bozsoki lakossal szemben intézkedett vasárnap, Gencsapátiban.  A megalapozott gyanú szerint B. László – az intézkedést megelőzően – előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazott egy gyöngyösfalui lakost. A férfit az egyenruhás a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállította, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Egy személygépkocsival közlekedő rábakecöli férfivel szemben intézkedtek a járőrök vasárnap, Nicken.  Az ellenőrzés során az 40 éves férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért további mintavétel céljából a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították. G. László vezetői engedélyét a helyszínen elvették és az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A rendőrök vasárnap egy helyi férfit igazoltattak Körmenden. Az intézkedés során megállapították, hogy a 31 éves férfi körözését a Szombathelyi Járásbíróság kábítószerrel való visszaélés miatt már korábban elrendelte, ezért H. Csabát elfogták, a Körmendi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!