Rendőrségi

2014.07.19. 08:24

Betörés és garázdaság - Rendőrségi hírek Vas megyéből

Elfogások és előállítások Vas megyében az elmúlt 24 órában.

A sértett jelezte a Celldömölki Rendőrkapitányságra 2014. július 18-án 13 óra 30 perckor, hogy kissomlyói ingatlanába betörtek. Az adatgyűjtést követően a rendőrök egy 17 éves kissomlyói fiatalembert állítottak elő, akivel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság.

A Szombathelyi Rendőrkapitányságra érkezett a bejelentés 2014. július 18-án 18 óra körüli időben, amely szerint az egyik szombathelyi üzletben lopás történt. A járőrök a helyszínről előállították a 24 éves, pápai O. Renátát, aki a gyanú szerint két ruhát akart a táskájában fizetés nélkül elvinni, azonban az ellenőrzés során lebukott. A nővel szemben a Szombathelyi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Az egyik körmendi szórakozóhelyről érkezett bejelentés 2014. július 18-án 23 óra körüli időben a Körmendi Rendőrkapitányságra, hogy egy nő erőszakosan zaklatja a vendégeket. A rendőri intézkedés során kiderült, hogy H. Brigitta 36 éves és H. Vilmos 41 éves körmendi lakosok a szórakozóhelyen szóváltásba keveredtek és tettleg bántalmaztak egy helybeli férfit. Előállításukat követően velük szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

A Sárvári Rendőrkapitányságra tett bejelentést a szemtanú az egyik szórakozóhelyről 2014. július 19-én 1 óra 30 perc körüli időben, amely szerint egy férfi a berendezéseket megrongálta, majd távozott. A pontos személyleírásnak köszönhetően a járőrök Sárváron, a Magyari István utcában elfogták a helybeli, 22 éves Cz. Csabát, akivel szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!