Rendőrségi

2014.07.06. 06:31

Lebuktak a kerékpártolvajok

Vas megye - Csak szombaton hat kerékpártolvajt fogtak el a rendőrök Vas megyében.

Lakossági bejelentés érkezett szombaton az egyik sárvári körzeti megbízotthoz, hogy Sárváron, a Hunyadi utcában éppen egy kerékpárt akarnak ellopni ismeretlenek. A helyszínre kiérkező rendőrök tetten érték L. Károly 24 éves, K. Ákos József 18 éves és L. Bobby 20 éves jánosházai lakosokat. Gépkocsijuk utasterének átvizsgálásakor egy erővágó szerszám is előkerült, melyet lefoglalt a hatóság. A három férfit előállították és velük szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

Szolgálaton kívüli rendőr jelezte a Szombathelyi Rendőrkapitányságra szombaton, hogy Gencsapátiban két személyt tetten ért, akik kerékpárt akartak ellopni. A járőrök a helyszínről a Szombathelyi Rendőrkapitányságra állították elő P. Mátyás 19 éves és K. Krisztián 25 éves hajléktalant, akikkel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Szemtanú telefonált a Szombathelyi Rendőrkapitányságra szombaton, hogy egy férfi éppen most próbál ellopni egy lezárt kerékpárt a Bem József utcai társasház folyosójáról. A szombathelyi járőrök a közeli utcában fogták el a 22 éves megyehídi K. Attilát, akit előállítottak, majd az ügyben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!