Rendőrségi

2014.09.01. 10:52

Mentés, oltás, totó, szimulációkkal tarkítva

Izgalmas programmal várták az érdeklődőket az V. Motoros és Baleset-megelőzési Nap szervezői 2014. augusztus 31-én, Szombathelyen.

Az eseményre látogatók látványos bemutatók során gyakorlatilag testközelből élhettek át izgalmasabbnál izgalmasabb életszerű szituációkat. A balesetmentési szimulációban és a tűzoltási bemutatóban a főkapitányság munkatársai mellett, a katasztrófavédelem, a mentőszolgálat és a vöröskereszt munkatársai is aktívan közreműködtek.

A nyári vakáció utolsó napját és a jó időt kihasználva sok fiatal is kíváncsi volt a nap eseményeire. A gyerkőcöket különböző baleset-megelőzési és környezetvédelmi tesztekkel, totókkal, valamint számos ügyességi feladattal várták munkatársaink. Nem lehet elégszer hangsúlyozni a kellő odafigyelést és óvatosságot, így a tanév közeledtével kihasználták az alkalmat arra is, hogy a szórakozás közben hasznos baleset-megelőzési tanácsokkal is ellássák a diákokat.

Az eseményekkel tarkított nap a motorosok felvonulásával zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!