Rendőrségi

2014.09.04. 12:39

Rendőrkézen a kábítószer termesztők és a terjesztő

A Sárvári Rendőrkapitányság munkatársai folytatják a nyomozást a hosszúperesztegi, a horvátzsidányi és a lövői férfivel szemben.

 

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya által végzett felderítő munkának köszönhetően, a Sárvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársaival közös akció eredményeként a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége 2014. szeptember 2-án, a Hosszúpereszteg külterületén található ingatlanán elfogott és előállított egy 33 éves férfit. A megalapozott gyanú szerint L. Péter szőlőhegyi pincéjében a 2012. év vége óta termesztett kábítószert.

Az üggyel kapcsolatban a nyomozók látókörébe került egy 38 éves horvátzsidányi és egy 26 éves lövői férfi is. A kiterjesztett szemle és a házkutatások során összesen 60 szál, kábítószergyanús növényt és több mint 300 gramm, kábítószergyanús növényi származékot, valamint ezek termesztéséhez szükséges berendezést találtak és foglaltak le a rendőrök. A gyanú szerint L. Péter és B. László lövői társuknak, B. Károlynak értékesítette az általuk előállított terméket.

A Sárvári Rendőrkapitányság munkatársai mindhárom gyanúsítottat kihallgatták. L. Péterrel és B. Lászlóval szemben kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, B. Károllyal szemben pedig kábítószer-kereskedelem vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, szabadlábon hagyásuk mellett folyik büntetőeljárás.

Fotók: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!