Rendőrségi

2014.09.05. 09:59

Új eszközökkel gyarapodott a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség

Tűzoltó szakfelszereléseket, alpintechnikai szakfelszereléseket, valamint egyéni védőeszközöket adott át a Tűzoltáshoz Felszerelést Alapítvány a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltségnek szeptember 5-én.

Pénteken a Tűzoltáshoz Felszerelést Alapítvány támogatásával Sárváron új felszereléseket vehetett át a készenléti állomány, melyek nagyban hozzájárulnak a tűzoltók hatékony és biztonságos munkavégzéséhez egy beavatkozás során, valamint az átadott alpintechnikai eszközök további lehetőségeket biztosítanak a speciális beavatkozások gyors és szakszerű végrehajtásához.

Fotó: Molnár Gabriella, Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség

Az ünnepélyes eszközátadáson Kondora István, Sárvár város polgármestere, a Tűzoltáshoz Felszerelést Alapítvány kuratóriumának elnöke tartott ünnepi beszédet, majd Dr. Unger István tűzoltó ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettese megköszönte az alapítvány támogatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!