Rendőrségi

2014.11.06. 08:09

Rendőrségi hírek: lopás, bántalmazás

Az egyik szombathelyi üzletben értek lopáson egy helyi nőt szerdán. A nő különböző élelmiszerekkel kísérelt meg fizetés nélkül távozni.

Az asszonyt előállították és kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Szóváltás alakult ki az egyik szombathelyi szórakozó hely előtt csütörtökön. A megalapozott gyanú szerint egy 26 éves perenyei férfi az incidens során bántalmazta barátnőjét. J. Alexet előállították és kihallgatták. Vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A helyi mezőőr jelezte az egyházasrádóci körzeti megbízottnak, hogy gázolajlopásra utaló körülményeket tapasztalt Egyházasrádóc külterületén csütörtökön. A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a bejelentéstől számított három órán belül rendőrkézre került két jáki férfi, akik megalapozottan gyanúsíthatók, hogy a község külterületén található mezőgazdasági gépekből gázolajat vittek el. Mindkét személyt előállították és kihallgatták. A 22, éves F. M. Antallal és a 29 éves, H. Péterrel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Körmendi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!