Rendőrségi

2015.01.12. 15:03

Útlezárás a kosármeccs miatt

Szombathelyen, az Arena Savaria Sportcsarnokban 2015. január 13-án kedden, 18.30 órai kezdettel férfi NB I-es kosárlabda-mérkőzést rendeznek a Szova-Trend Optika KC és a Zalakerámia ZTE KK csapatai között.

A mérkőzés rendőri biztosítása során, várhatóan a 17.30 óra és 21.00 óra közötti időben, az alábbi rendőri intézkedésekre kell számítani.

- A Hadnagy utca teljes közúti lezárására kerül sor a Lipp Vilmos utca és az Eperjes utca közötti szakaszon. Erre az útszakaszra a Rendőrség kizárólag a Zalaegerszegről érkező vendégszurkolók gépjárműveit, illetve a lezárt területen belül lakó személyek gépjárműveit engedi be.

- A területen ellenőrző-átengedő pontok kerülnek kialakításra. Ezeken a pontokon, csak rendőrségi ellenőrzést követően haladhatnak át a mérkőzésre érkező szurkolók és az ott lakók mind gyalog, mind pedig gépjárművel.

- A lezárt területre kizárólag az engedéllyel, érvényes belépőjeggyel és lakcímkártyával rendelkezők léphetnek be!

- A hazai szurkolók a sportcsarnokot kizárólag az Eperjes utcai főbejáraton keresztül tudják megközelíteni és elhagyni!

- A mérkőzés végén a Hadnagy utca irányába távozni nem lehet!

A Rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a felhívásban közölt intézkedések végrehajtásában a rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!