Rendőrségi

2015.03.11. 07:06

Áramszolgáltató munkatársának adta ki magát a trükkös tolvaj

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki trükkös módszerrel jutott be az egyik szombathelyi lakásba és károsította meg az ott lakót.

Az áramszolgáltató munkatársának kiadva magát jutott be az egyik szombathelyi lakóházba egy férfi 2015. március 10-én. A sértett csak később vette észre, hogy a trükkös módszert alkalmazó idegen, jóhiszeműségét kihasználva két, készpénzt tartalmazó borítékkal távozott az ingatlanból. A gyors rendőri intézkedésnek is köszönhetően, a bejelentéstől számított három órán belül elfogták a 20 éves helyi lakost. E. Dánielt előállították és kihallgatták. Vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy senkit ne engedjen be lakásába mielőtt az idegen személyazonosságáról hitelt érdemlően nem győződött meg! Amennyiben mégis megtörtént a bűncselekmény, forduljon bizalommal a rendőrséghez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!