Rendőrségi

2015.04.26. 07:20

Afgán állampolgárok próbáltak átjutni a határon

A szombathelyi rendőrök igazoltattak 2015. április 25-én Narda településen hat, míg a falu közelében a 89-es számú főút mentén négy külföldi személyt.

Az intézkedéskor megállapították, hogy az afgán állampolgárok illegálisan akartak átjutni Ausztriába. Ellenük tiltott határátlépés kísérlete miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság. Egy férfi kérte a rendőrség segítségét Szombathelyen 2015. április 26-án társasházi lakásához. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 19 éves H. Norbert helyi lakos a bejelentővel történt előzetes szóváltás után a lakás bejárati ajtaját többször nagy erővel megütötte, ami ennek következtében megrongálódott. A rendőrök a férfit elfogták, előállították és kihallgatták. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!