Rendőrségi

2015.04.10. 12:31

Előzetesben a Szombathelyen meghalt nő feltételezett gyilkosai

Péntek délután döntött a Szombathelyi Járásbíróság. Előzetes letartóztatásba helyezték azt a két férfit, akiknek feltehetően köze van a Zanati úton meghalt hajléktalan nő halálához.

Unger Tamás

Mint arról korábban hírt adtunk, egy 47 éves fedél nélkül élő asszony együtt italozott és beszélgetett a társaival Szombathelyen 2015. április 7-én és említést tett arról, hogy némi készpénzhez jutott. S. Balázs és F. Zsolt azért, hogy könnyebben megszerezhessék az asszony pénzét szeszes italt vásároltak, amelybe gyógyszert kevertek. A sértett az alkohol elfogyasztását követően rosszul lett, majd életét vesztette.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett és halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az ügyben a nyomozást. Ezzel egyidejűleg az illetékes ügyészségen kezdeményezte a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozását.

A Szombathelyi Járásbíróság 2015. április 10-én a 27 éves F. Zsoltot és a 42 éves S. Balázst előzetes letartóztatásba helyezte.

- Elismerem a bűnösségem, nincs mit szépíteni - mondta a Szombatthelyi Járásbíróság  folyosóján pénteken kora délután a 42 éves S. Balázs, aki a gyanú szerint 27 éves társával, F. Zsolttal kedden - hogy könnyebben megszerezhessék a pénzét - gyógyszert kevertek egy hajléktalan asszony italába. A nő meghalt, a két elkövetőt pénteken előzetes letartóztatásba helyezték.

Kapcsolódó cikkek:

Az italába kevert gyógyszer okozta halálát egy 47 éves nőnek

Meghalt egy hajléktalan nő a szombathelyi Zanati úton

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!