Rendőrségi

2015.04.08. 07:29

Halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség, ön látta a segédmotorok ütközését?

Szemtanúkat keres a rendőrsé, a Sárvári Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri.

A Sárvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya eljárást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy celldömölki fiúval szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a 15 éves fiú Derbi típusú segédmotor-kerékpárjával a 8611-es számú úton közlekedett Kemenesszentmárton felől Celldömölk irányába 2015. március 24-én 18 óra 30 perc körüli időben. Haladása során az út 41-es kilométerszelvényénél található balra ívelő kanyarban áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol egy Yamaha típusú segédmotor-kerékpárral közlekedő lánnyal ütközött. A baleset következtében a lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítását követően életét vesztette.

A Sárvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-13 óra között), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Segítségüket köszönjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!