Rendőrségi

2015.04.02. 12:28

Látta a balesetet? Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy szentgotthárdi lakossal szemben.

A Körmendi Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 32 éves férfi Ford típusú személygépkocsijával Szentgotthárdon, a Tótfalusi úton közlekedett Alsószölnök irányába 2014. december 18-án 18 óra körüli időben. Haladása során eddig tisztázatlan okból áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol egy, az út szélén parkoló Renault típusú személygépkocsi jobb hátuljának csapódott. Az ütközés ereje a parkoló járművet egy másik, a Tótfalusi út 111. szám előtti kocsibejárón parkoló, ugyancsak Renault típusú személygépkocsi bal hátsó ajtajának lökte. Az utóbbi jármű az ütközés következtében megpördült és egy lakóház kerítésének csapódva állt meg.

A Körmendi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-13 óra között), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!