Rendőrségi

2015.05.22. 06:44

Megrongálta volt felesége postaládáját - Rendőrségi hírek Vas megyéből

Tolvajokat, garázdát és határsértőt fogtak a rendőrök.

Két különböző szombathelyi üzletben értek lopáson két helyi lakost 2015. május 21-én. A férfi kozmetikumokkal, az asszony pedig szeszes itallal kísérelt meg fizetés nélkül távozni. Mindkét személyt előállították és kihallgatták. A férfivel szemben – őrizetbe vétele mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult. Az 52 éves H. Máriával szemben pedig – mivel már korábban is követett el hasonló cselekményt – lopás vétség elkövetése miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság. Az asszonnyal szemben négy óra elteltével ismét intézkedtek a rendőrök. Akkor egy vendéglátó egységben nem akarta kifizetni a fogyasztását. Ismételten előállították és kihallgatták.

Egy 35 éves helyi lakossal szemben intézkedtek a vépi körzeti megbízottak Vépen 2015. május 21-én. A férfi megrongálta volt felesége postaládáját és agresszíven viselkedett, ezért előállították és kihallgatták. B. T. Gyulával szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Elmondása szerint Ausztriába akart jutni az az algériai férfi, akit a szombathelyi vasútállomáson fogtak el a rendőrök 2015. május 21-én. A külföldi, okmányok hiányában nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni, ezért előállították és meghallgatták. Vele szemben tiltott határátlépés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!