Rendőrségi

2015.07.14. 06:54

Bolti tolvaj, garázdaság, tiltott határátlépés - Rendőrségi hírek Vas megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

Az egyik szombathelyi áruház biztonsági szolgálatának munkatársa kérte a rendőrség segítségét 2015. július 13-án. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 39 éves S. Melinda szombathelyi lakos fizetés nélkül  akart magával vinni egy árucikket. A nő ellenőrzésekor kiderült, hogy már többször követett el hasonló cselekményt, ezért elfogták, előállították és kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy férfi kérte a rendőrség segítségét 2015. július 13-án Bérbaltavár településről, mert bántalmazták. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egyik ismerőse szóváltásba keveredett a sértettel, majd a fején megütötte és megrúgta. A rendőrök három órán belül elfogták, előállították és kihallgatták a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 38 éves helyi férfit. Ellene garázdaság vétség miatt büntetőeljárást indított a Vasvári Rendőrkapitányság.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Vasúti Alosztályának járőrei igazoltattak egy külföldi férfit 2015. július 13-án a megyeszékhelyi vasútállomás közelében. Az afgán állampolgár magyarországi tartózkodásának jogszerűségét nem tudta igazolni és Ausztriába akart tovább utazni. A rendőrök a férfit előállították és ellene tiltott határátlépés kísérlete miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!