Rendőrségi

2015.12.02. 07:47

Verekedéshez, családi vitához, bolti lopáshoz hívták a Vas megyei rendőröket

Az elmúlt 24 óra rendőrségi intézkedései Vas megyében.

A helyi rendőrök igazoltattak két férfit 2015. december 1-jén Szombathelyen. Az intézkedéskor megállapították, hogy a 29 éves Zs. István és a 33 éves M. Tamás szombathelyi lakosok előzetes szóváltás után bántalmazták egymást az utcán. A rendőrök elfogták őket, előállították és kihallgatták. Ellenük garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Az egyik üzlet biztonsági szolgálatának munkatársa kérte a rendőrség segítségét 2015. december 1-jén Szombathelyen. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 49 éves Sz. László szombathelyi lakos ruhaneműket akart fizetés nélkül magával vinni. A rendőrök a férfit előállították és mivel már többször követett el hasonló cselekményt, ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A vasvári rendőrök igazoltattak egy férfit 2015. december 1-jén Szemenye településen. Az intézkedéskor megállapították, hogy a 41 éves falubeli lakos ellen körözést bocsátott ki a Szombathelyi Járásbíróság. A rendőrök a férfit elfogták, előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

Egy asszony kérte a rendőrség segítségét 2015. december 1-jén Csénye településről. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a bejelentőt a volt férje és annak szülei az utcán bántalmazták. A rendőrök a 41 éves és 69 éves férfiakat valamint a 64 éves nőt elfogták, előállították és kihallgatták. Ellenük garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!