Rendőrségi

2016.03.03. 07:02

Bunyó a kosármeccsen - Rendőrségi hírek Vas megyéből

Lopás és garázdaság az elmúlt 24 órában.

Nevelőapjától lopott az a 21 éves vasszilvágyi férfi, akit röviddel a bejelentést követően a település belterületén fogtak el a rendőrök 2016. március 2-án. A fiatal először betörte lakásuk kulcsra zárt egyik szobájának ajtaját, majd onnan mobiltelefont, fényképezőgépet és különböző dohánytermékeket tulajdonított el. A fiatalt előállították és kihallgatták. Vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Elfogták a rendőrök azt a 38 éves férfit, aki a biztonsági szolgálat egyik munkatársát bántalmazta az EGIS Körmend – Zalakerámia ZTE KK kosárlabda-mérkőzést követően 2016. március 2-án. A sértett fel akarta tartóztatni a zalaegerszegi szurkolót, hogy a játéktérre jusson, miközben B. Richárd arcon ütötte. A bántalmazót a körmendi rendőrök előállították és kihallgatták. Vele szemben nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!