Rendőrségi

2016.04.26. 11:42

Ki hajtott neki a sorompónak Nádasd után? – Szemtanúkat keres a rendőrség

Két héttel ezelőtt valaki neki ütközött egy fénysorompónak a Körmend és Zalalövő közötti vasútvonal kereszteződésében. Egy kék járműszerelvény sofőrje lehet a tettes.

Budai Dávid

A Körmendi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya eljárást folytat gondatlanságból elkövetett, közlekedés biztonsága elleni vétség gyanúja miatt ismeretlen személlyel szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen személy, egy feltehetően kék, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú járműszerelvénnyel közlekedett április 14-én 13 óra 20 perc körül a 86-os számú főúton, Nádasd felől Zalalövő irányába. A jármű vezetője a haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban a záróvonal átlépését követően a Körmend és Zalalövő közötti vasútvonal kereszteződésében nekiütközött a menetiránya szerinti bal oldalon lévő fénysorompónak, majd továbbment.

A Körmendi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, esetleg annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!