Rendőrségi

2015.01.19. 17:15

Árokba sodródott egy autó a 87-es úton

Közlekedési baleset miatt félpályás útlezárásra számíthatnak a közlekedők Gencsapáti térségében.

Az elsődleges információk szerint egy személygépkocsi árokba sodródott a 87-es számú főútvonal 35+400-as kilométerszelvényénél, Gencsapáti térségében. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

Befejeződött a műszaki mentés a 87-es számú főútvonal balesettel érintett szakaszán, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 2015. január 19-én 18 óra 10 perckor feloldották.


Fotók: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, félpályás forgalomkorlátozás mellett helyszíneltek a Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai a 87-es számú főútvonalon, Gencsapáti térségében 2015. január 19-én. A helyszíni szemle során megállapították, hogy egy kőszegi férfi személygépkocsival közlekedett Gyöngyösfalu felől Szombathely irányába. Haladása során a főút 35+400-as kilométerszelvényénél egy jobbra ívelő kanyarban járművével megcsúszott, átsodródott a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és az árokba csapódva állt meg. A jármű vezetője sérülés nélkül megúszta a balesetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!