Rendőrségi

2014.03.19. 09:08

Csoportosan elkövetett garázdaság egy szombathelyi sörözőben

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának Vizsgálati Alosztálya csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indított eljárást, amelyet vádemelési javaslattal zárt le.

Állampolgári bejelentés alapján indult büntetőeljárás ismeretlen tettesek ellen a Szombathelyi Rendőrkapitányságon 2013. november 16-án, mivel a gyanú szerint 23 óra 45 perc körüli időben Szombathelyen, az egyik sörözőben szóváltás után 5 férfi bántalmazta egymást.

A nyomozás során kiderült, a bűncselekmény elkövetésével a 25 éves Sz. Béla és az 57 éves Sz. Béla püspökmolnári lakosok, valamint a 29 éves G. Zoltán, a 29 éves P. Miklós és a 30 éves T. Márió szombathelyi lakosok megalapozottan gyanúsíthatóak, akiknek erőszakos, kihívóan közösségellenes magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

A nyomozás befejezését követően a Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának Vizsgálati Alosztálya a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Szombathelyi Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!